Мениджърът Микел Артета описа като "недопустим" начина, по който Арсенал

...
Мениджърът Микел Артета описа като "недопустим" начина, по който Арсенал
Коментари Харесай

Артета: Недопустимо е да губим по този начин

Мениджърът Микел Артета разказа като "недопустим " метода, по който Арсенал пусна два късни гола и загуби с 1:2 против Брайтън във втория си мач след края на 3-месечното спиране без британски футбол, което бе и втора загуба за отбора след тази от от Манчестър Сити с 3:0 в сряда.

Никола Пепе даде преднина на "артилеристите " от директен свободен удар, само че Люис Дънк изравни и Нийл Маупай означи надвит гол за Брайтън в петата минута на добавеното време.

"Бесен съм ", стартира Артета конференцията след мача. "Абсолютно неприемливо е да губим по този метод. Имаме млади играчи, които желаят постоянно да печелят, само че този мач сами си го загубихме. Трябваше доста по-рано да го решим в наша изгода. Сега би трябвало да опитаме да вдигнем тези футболисти, тъй като има доста неща, които вършат добре и не желая да губим това. На това равнище обаче не може да подаряваш голове.

"Наясно съм. че сме доста, доста млад тим, само че във Висшата лига грешките се санкционират. В случая допуснахме две, вкараха ни два гола и загубихме. Не мога да приема това ".
Премиър лийг 30 кръг, събота 20 юни  Брайтън 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР