Мениджърът Микел Артета обяви Арсенал за жив в битката за

...
Мениджърът Микел Артета обяви Арсенал за жив в битката за
Коментари Харесай

Артета: Арсенал е жив в битката за титлата, бяхме по-добри от Ливърпул

Мениджърът Микел Артета разгласи Арсенал за " жив " в борбата за купата в британската Висша лига, само че остава със смесени усеща, откакто отборът завоюва единствено точки след равенството 2:2 при семейството против Ливърпул.

" Артилеристите " бяха без капитана Мартин Йодегар, Уилям Салиба и Рикардо Калафиори, само че Букайо Сака се завърна в игра и осъществя гол през първото полувреме на срещата.

Артета обаче получи спомагателни удари, защото Габриел Магаляеш напуща игра, накуцвайки, а Юриен Тимбър също бе сменен.
 Арсенал - Ливърпул 2:2 в мач от Висшата лига
Арсенал и Ливърпул спретнаха шоу, само че не се победиха на " Емирейтс "

Вижте повече

" Много съм отчаян, че не спечелихме днешния мач ", разяснява Артета.

" Гордея се с тима, изключително при обстановката, през която прекосяваме сега. Вероятно не може да си визиите ", продължи испанският експерт.

" Мисля, че през първото полувреме доминирахме тотално. Бяхме в действителност положителни, в действителност ефикасни и резултатът евентуално трябваше да бъде по-голям. Без да допуснем огромни неточности, ние им позволихме да вкарат два гола. Това беше в действителност разочароващо ", добави Микел Артета.

Мениджърът на Арсенал не бе сигурен за сериозността на контузиите на Габриел и Тимбър

" Отборът е жив и го желае. Това се усеща всеки един ден. Футболистите, които не могат да играят са разочаровани от това. Нещата ще се извърнат и ще стигнем до по-добро място, само че сигурно сме в добра позиция ", сподели още Артета.

" Гледам тима и нямам подозрения. Мисля, че ви споделих три дни по-рано, че ще летим в неделя и бяхме надалеч по-добрият тим. Трябваше да вземем трите точки, само че не можахме да го създадем ", приключи испанецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР