Мениджърът и координатор на спортната дейност на Левски Асен Букарев

...
Мениджърът и координатор на спортната дейност на Левски Асен Букарев
Коментари Харесай

Новият силен човек в Левски: Фатална е единствено смъртта, имам среща със Спас Русев

Мениджърът и координатор на спортната активност на Левски Асен Букарев разяснява равенството 0:0 против Витоша (Бистрица). Той разгласи, че нищо съдбовно не се е случило, само че Делио Роси би трябвало да мисли по какъв начин да излезе от това състояние. Букарев сподели също по този начин, че в понеделник има среща със притежателя Спас Русев.

„ Нямахме ден. Много слаб мач за Левски и не успяхме да разбием добре проведената отбрана на Бистрица. Нямам пояснение. Нищо от това, което се прави през днешния ден, не сме го упражнявали. Дали е имало подценяване? Да се надяваме – не. Доста безгрижно бе темпото на игра. Това би трябвало да е в главата на Делио Роси - какъв е изходът. Левски би трябвало да наподобява радикално друго във всяко отношение “, стартира Букарев.

„ Утре имаме среща с Русев и ще приказваме на дълго и необятно по тематиката и ще показва своите визии за протичащото се в последно време. Нищо съдбовно не е станало. Трябва да се вземат ограничения да играем по-бързо, атрактивно и резултатно. Не ми е в стила да посочвам виновници, изключително пред медиите. Всички сме отговорни, евентуално. Няма лесни мачове. Изпуснахме дузпа. Няма късмет да обявиш някой за елементарен противник “, добави Букарев.

„ Никога не ми е било елементарно. За жал стартът е е сложен. Няма да се упрекваме. Ще се опитаме да подобрим обстановката. Ще забележим с какво разполагаме и по какъв начин да излезем от това състояние “, сподели още новият мощен човек на " Герена ".

„ Факт е, че Лудогорец води с доста към този момент, само че няма нищо съдбовно с изключение на гибелта “, приключи Букарев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР