Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси

...
Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси
Коментари Харесай

Греъм Потър: Колкото и да си добър, трябва да имаш и късмет

Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси е станал и с помощта на доза шанс, макар че означи битката на футболистите и изясни, че се надява възраждането на тима от последните мачове да продължи. 

" Сините " завоюваха последните три мача във всички шампионати, откакто преди този момент имаха в действителност проблеми от рестарта на шампионата след Мондиал 2022. А достигането до четвъртфинал в Шампионската лига, където жребият ги срещна с Реал Мадрид, оказа помощ да спадне малко напрежението върху треньора. 

Последната среща за Челси преди паузата за мачовете на националните тимове е против Евертън вкъщи – част от 28-ия кръг на Висшата лига. Потър призна на конференцията, че тимът му към момента се нуждае от малко шанс, с цел да продължи в посоката, която зададе в трите си финални мача. 
 Канте може да се завърне още в мача с Евертън Канте може да се завърне още в мача с Евертън
" Нуждаеш се от шанс. Колкото и да си добър, значимо е да имаш шанс. Но не би трябвало да го чакаш да се случи от единствено себе си, би трябвало да се пребориш за него. Излязохме от последните три мача с три победи, само че би трябвало да запазим тази форма. Сега ни чака сложен мач против сериозен съперник, само че ние отиваме за нови три точки ", съобщи Потър. 

" Играл съм против Карло Анчелоти, когато той беше в Евертън. Анчелоти е благородник и няма какво да кажа във връзка с уважението, което изпитвам към това, което е постигнал в кариерата си. Мисля, че времето, което имаше сред спечелването на Шампионската лига – двадесет години – е необикновено. Но нещото, което желая в този момент, е да се съсредоточим върху Евертън. Те играят по този начин, че да употребяват мощните си страни. И това е нещото, върху което ще се концентрираме ", приключи Потър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР