Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси

...
Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси
Коментари Харесай

Греъм Потър си пожела повече късмет

Мениджърът Греъм Потър призна, че обратът във формата на Челси е станал и с помощта на доза шанс, макар че означи битката на футболистите и изясни, че се надява възраждането на тима от последните мачове да продължи.

" Сините " завоюваха последните три мача във всички шампионати, откакто преди този момент имаха в действителност проблеми от рестарта на шампионата след Мондиал 2022. А достигането до четвъртфинал в Шампионската лига, където ориста ги срещна с Реал (Мадрид), оказа помощ да спадне малко напрежението върху треньора.

Последната среща за Челси преди паузата за мачовете на националните тимове е против Евертън вкъщи на следващия ден – част от 28-ия кръг на Висшата лига. Потър призна на конференцията, че тимът му към момента се нуждае от вятър в платната, малко шанс, с цел да продължат в посоката, която зададоха в трите си финални мача.

" Нуждаеш се от шанс, съобщи той след успехите над Лийдс, Борусия (Дортмунд) и Лестър. Колкото и да си добър, значимо е да имаш шанс. Но не би трябвало да го чакаш да се случи от единствено себе си, би трябвало да се пребориш за него. Излязохме от последните три мача с три победи, само че би трябвало да запазим тази форма. Сега ни чака сложен мач против сериозен съперник, само че ние отиваме за нови три точки ", съобщи Потър.

Но няколко дни откакто съобщи, че желае да заведе Челси до финала в Шампионската лига, ориста му изпрати Реал (Мадрид) за противник. И репортерите го попитаха дали упоритостта му е същата, той настоя какъв брой е значим утрешният мач с Евертън. Друг публицист обаче направи забавна връзка с обстоятелството, че Карло Анчелоти – в този момент печелещ титли с Реал, преди е бил отпред на Евертън.

" Играл съм против него, когато беше в Евертън. Анчелоти е благородник и няма какво да кажа във връзка с уважението, което изпитвам към това, което е постигнал в кариерата си. Мисля, че времето, което имаше сред спечелването на Шампионската лига – двадесет години – е необикновено. Но нещото, което желая в този момент, е да се съсредоточим върху Евертън. Те играят по този начин, че да употребяват мощните си страни. И това е нещото, върху което ще се концентрираме ", приключи Потър, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР