Мениджър на хотел от престижната международна верига Хилтън“ в Северен

...
Мениджър на хотел от престижната международна верига Хилтън“ в Северен
Коментари Харесай

Задържаха перверзен мениджър на елитна хотелска верига, оказал се сериен изнасилвач и маниак на женски крака

Мениджър на хотел от влиятелната интернационална верига „ Хилтън “ в Северен Лондон е бил арестуван, оповестиха медиите в Обединеното кралство.

45-годишния Ахмед Фахми е упрекнат в това, че за 15 години е нападнал и насилил пет дами. В обвинителния акт е записано, че за последно мъжът е изнасилил две 18-годишни норвежки, възползвайки се от нетрезвото им положение.

Прокурорите обясниха, че първото закононарушение е било осъществено през 2008 година, а някои от девойките са показали в показанията си, че мъжът е имал култ към крайници и ги употребявал в перверзиите си. Обвиняемият отхвърля обвиняванията.

Имаме тъжба от жена, която е описала по какъв начин обвиненият, тогава управител, я помолил да си събуе ботушите. Тогава почнал да ѝ масажира краката, а след това направил и опит да ги целуне, съобщи пред съда прокурорката Джиоти Сомаварапу.

От обвиняването споделиха, че идващият случай е от 2022 година, когато Фахми се затворил в една стая с друга жена, която също била в нетрезво положение, и почнал да ѝ смуче пръстите на краката, след което я изнасилил, осведоми вестник „ Мирър “.

Последните му две жертви – 18-годишни приятелки от Норвегия, също са били изнасилени, като преди този момент обвиненият още веднъж е обърнал „ особено внимание “ на краката им.

В правосъдната зала Ахмед Фахми изясни пред магистратите, че е имал сексуален акт единствено с една от дамите, подали тъжби против него, само че това е било по взаимно единодушие, и изрично отхвърли „ да им е лизал “ краката. В последна сметка съдът отхвърли да го освободи под гаранция и идващият месец ще се яви за чуване.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР