Меморандум за сътрудничество между Huawei Technologies Bulgaria и Икономически университет

...
Меморандум за сътрудничество между Huawei Technologies Bulgaria и Икономически университет
Коментари Харесай

Меморандум за сътрудничество между Huawei Technologies Bulgaria и Икономически университет – Варна

Меморандум за съдействие сред Huawei Technologies Bulgaria и Икономически университет - Варна беше подписан на 15 октомври 2021 година Подписи под документа сложиха генералният управител на компанията Ли Дзие и ректорът проф. доктор Евгени Станимиров.

Основната цел на съдействието сред двете страни е надарени студенти да бъдат номинирани от университета и да станат част от образованието по осведомителни и информационни технологии на български гении по стипендиантската стратегия на Huawei SFTF. Освен това компанията и висшето учебно заведение ще си сътрудничат в бъдещи стратегии и планове.

Проф. Станимиров срещна господин Дзие с съществени моменти от иновационния профил на Икономически университет - Варна и го увери, че висшето учебно заведение е отворено към всевъзможни взаимни начинания, които ще прибавят стойност в образованието на студентите. Сътрудничеството с влиятелна компания като Huawei Technologies Bulgaria несъмнено е тласък за младежите, акцентира ректорът.

На срещата участваха още Алис Лишаой - началник на отдел „ Обществени връзки и корпоративни връзки " за България и Албания, Руслан Цанков - управител корпоративни продажби, Десислава Атанасова - ПР управител в Huawei Technologies Co., Ltd.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР