Мемоарната книга на принц Хари, появила се в Испания няколко

...
Мемоарната книга на принц Хари, появила се в Испания няколко
Коментари Харесай

Черната овца на монархията: Принц Хари

Мемоарната книга на принц Хари, появила се в Испания няколко дни по-рано от плануванаъа дата на международната премиера – 10 януари, напълно предстоящо провокира същинска стихия във Англия и отприщи поток от изявления за лудориите на принца в предишното, за брачната половинка му Меган Маркъл и обвиняванията им към кралското семейство, за връзките с брат му Уилям, които се утежняват внезапно след решението на херцозите на Съсекс да се откажат от отговорностите си и да се преселят оттатък Океана=

Бой с Уилям

След документалния шестсериен филм по " Нетфликс ", излъчен в края на 2022 година, непокорният принц и американската му брачна половинка още веднъж са в центъра на медийното внимание. Този път основният воин е Хари, който споделя детайлности за връзките в кралското семейство и по-специално към Меган. Тя е ябълката на раздора, поради която през 2019 година по време на спор принц Уилям се нахвърля върху по-малкия си брат, хваща го за яката, раздира верижката му и го събаря на пода. Той назовава Меган " сложна ", " груба " и " дразнеща ".

" Паднах върху купата за вода на кучето, която се счупи под гърба ми, частите се врязаха в мен. Лежах там за миг, зашеметен, след което се изправих и му споделих да се маха ", написа в книгата си Хари, представен от в. " Гардиън ". Уилям приканва брат си да отвърне на удара, само че откакто това не се случва, по-късно се извинява и го моли да не споделя на Меган за случилото се.

Резервен

Това е единствено един щрих, който подсказва наличието на книгата на принц Хари, в която не е пощадена и Кейт Мидълтън. Всъщност принцът и принцесата на Уелс са най-засегнати в съчинението и упрекнати в това, че основават отрицателен медиен облик на Хари и брачната половинка му, с цел да останат единствените звезди в кралското семейство. Затова пък новият крал е показан в по-благоприятна светлина, може би тъй като до неотдавна поддържаше финансово " бегълците ". 

Неслучайно записките на Хари са озаглавени " Spare " ( " Резервен " ). Именно подобен е и по този начин се усеща по-малкият наследник на крал Чарлз III – авариен престолонаследник. В книгата той, съгласно " Гардиън ", цитира татко си, който бил споделил на принцеса Даяна в деня на раждането на сина си, че работата му е свършена, тъй като тя му е дала и правоприемник, и авариен. 

Палавник

Непокорният принц става " черната овца " на британското кралско семейство още преди да излезе от пубертета. Според личното му самопризнание на 17 години, когато е в влиятелния лицей " Итън ", пуши марихуана и взема кокаин, бунтувайки се против открития ред. През 2012 година в TMZ се появяват папарашки фотоси, на които кралският внук е чисто гол на ваучър в хотелски апартамент в Лас Вегас. На единия кадър той е прикрил достолепието си с ръка, а на другия е прегърнал също чисто гола кокона. Тогава принцът е съвсем на 28 години и е на отмора, преди да замине на задача в Афганистан. Заради изцепката си Хари не става рицар на Ордена на жартиерата, каквито са татко му и брат му. 

Принцът служи в армията от 2005 до 2015 година Той взима присъединяване в бойните дейности в Афганистан от 2008 до 2012 година " Винаги съм могъл да кажа какъв брой противников бойци съм умъртвил... И по този начин - моето число е 25. Това не ме изпълваше с задоволство, само че не изпитвам и позор ", споделя принцът в автобиографичната си книга за военната си работа в Афганистан. 

Докато убиването на врагове се приема за нещо обикновено по време на война, друго провокира скандал в предишното на принца. През 2005 година, когато е във военната академия " Сандхърст ", внукът на английската кралица се появява на ваучър в навечерието на празника Вси светии в армейски костюм с нацистка свастика на ръкава и изкуствени мустачки. По-късно Хари се извинява на всички, които може да е оскърбил или смутил, за лекомислената си постъпка. 

Плейбой

И тази палавщина на принца му е простена, както и многочислените му любовни случки. Преди да се ожени за Меган Маркъл през 2018 година, Хари справедливо придобива славата на плейбой. Първото му гадже се споделя Лаура Джерард Лий, само че най-дълготрайната му връзка е с южноафриканката Челси Дейви – от 2004 до 2010 година, с няколко спирания. Тя е добре призната от фамилията на Хари, само че взема решение, че рестриктивните мерки в кралския двор и непрекъснатото внимание към личността й от страна на медиите не са за нея. Двамата остават другари и Хари я кани да бъде негова дама на сватбата на брат му през 2011 г. 

Челси участва и на сватбата му с Меган Маркъл през 2018 година Там е още една негова някогашна обичана, заемала мястото в сърцето му две години, директно преди Меган – Кресида Бонас. И Челси, и Кресида участват на прощалното празненство, което Хари провежда за старите си другари през март 2020 година, преди да се раздели дефинитивно с кралското семейство и да замине за Съединени американски щати, , написа Труд. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР