Мемоарите на Принц Хари ще разтърсят кралското семейство

...
Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина, ще повдигнат завесата над „огромната болка“, която той е почувствал през времето, в което беше част от кралското семейство, твърди кралският експерт Питър Хънт. Експертът смята, че херцогът на Съсекс е дълбоко разстроен от начина, по който е напуснал кралското семейство. Херцогът, който сега живее в САЩ със съпругата си Меган Маркъл, може също да разкрие стари спомени за лошите си отношения с по-големия си брат, принц Уилям.

По време на интервюто си при Опра Уинфри Хари разкри, че връзката му с Маркъл е повлиял зле на връзката с баща принц Чарлз.

Кралският експерт Хънт твърди, че по никакъв начин не е възможно отношенията в семейството да бъдат възстановени. Твърде трудно е двамата братя да върнат изгорените мостове помежду си заради „напълно правдивия“ разказ за живота в Лондон, описан в книгата на Хари.

По-рано тази година принц Хари обяви, че е написал мемоари, които ще бъдат „окончателен отчет за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек“.

Книгата ще излезе по рафтовете следващата година, но не е известно дали това ще стане преди или след платинения юбилей на кралицата през юни. Очаква се книгата също така да описва подробно шокът от смъртта на майка му – принцеса Даяна, която той загуби на много ранна възраст.

Кралски експерти коментираха, че книгата е предизвикала „цунами от страх“ сред придворните и членовете на кралското семейство. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР