Мемфис успя да ограничи Хюстън до 90 или по-малко точки

...
Мемфис успя да ограничи Хюстън до 90 или по-малко точки
Коментари Харесай

Мемфис отново спря Хюстън

Мемфис съумя да ограничи Хюстън до 90 или по-малко точки за повторно през сезона, като и в този момент това се оказа сполучливо. Гризлис завоюваха със 103:89 и са единственият тим, побеждавал Рокетс от началото на новата акция, откакто преди пет дни сториха същото, само че като посетители, а не като домакините както бе в този момент.

Силното включване на запасите на Гризлис изигра голяма роля, като Чандлър Парсънс поведе влезлите от пейката играчи със своите 24 точки. Крилото вкара 6/8 от тройката против един от някогашните си тимове, като стори това за едвам 19 игрови минути. Марио Чалмърс и Тайрик Еванс го последваха, надлежно с 15 и 14 точки, с което компенсираха слабата игра на стартовите пет. Нито един от титулярите на Мемфис не мина границата от 10 вкарани точки.

Райън Андерсън осъществя 22 точки за Рокетс (7/11 от тройката), до момента в който Джеймс Хардън остана с 20, само че при пукотевица от игра 6/19.

Мемфис има 5 победи и 1 загуба от началото на сезона, като вкъщи не познава усета на провалянето (4-0). Хюстън от своя страна е с баланс 5-2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР