МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Едно нещо, което хората са забелязали

...
МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Едно нещо, което хората са забелязали
Коментари Харесай

Невъзмутим досега, Sinner се подготвя за първия си голям финал. Той се изправя срещу Медведев в Австралия

МЕЛБЪРН, Австралия (АП) — Едно нещо, което хората са забелязали за Яник Синър, е какъв брой хладнокръвен е бил той по пътя си към финала на Australian Open. И необятната усмивка.

В полуфиналите против 10-кратния притежател на купата Новак Джокович, който в никакъв случай не беше губил мач, откакто стигна до последните четири в Австралия, Синър завоюва бързо първите два сета, погълна 24-те -кратно завръщане на огромен първенец и по-късно го завоюва в четири.

Той не се сблъска с точка за пробив. Той не беше нервиран от шумната навалица на Род Лейвър Арена, нито изумен от мотива. Или какво беше на линия: първи огромен край.

Това надали ще се промени, когато той се изправи против първенеца от Откритото състезание на Съединени американски щати за 2021 година Даниил Медведев, повторен вицешампион в Мелбърн Парк, в мача за шампионата в неделя.

Синър пропусна мачбол в тайбрека против Джокович — единственият сет, който загуби в шест рунда — и 55 минути по-късно, когато съдията трябваше да изиска безмълвие за трети п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР