МЕЛБЪРН (АП) — Ако някой искаше да разбере тайната за

...
МЕЛБЪРН (АП) — Ако някой искаше да разбере тайната за
Коментари Харесай

Родителите на тениса казват, че отношението е ключът към техните спортни деца

МЕЛБЪРН (АП) — Ако някой искаше да разбере тайната за основаването на състезателен първенец, тогава може би си намерения, че притежаването на ДНК на спортуващи родители ще бъде основният фактор.

Но до момента в който генетиката играе огромна роля, когато става въпрос за някои от родителите на тазгодишното Открито състезание на Австралия, това, което те търсят в децата си, е най-много вярното отношение.

>

„ За мен това, което е значимо, е да му дам (на седемгодишния й наследник, Лео) благоприятни условия и да опита нещата в живота “, сподели Виктория Азаренка. „ Единственото ми предписание с него е, че напъните не подлежат на разискване.

„ Ако се опитате да извършите нещо, полагате 100 % старания. Резултатът е нещо, той е конкурентен като мен, той ще желае да има резултат, само че напъните не подлежат на разискване. Ако се ангажира с нещо, той е там 100 %. “

Имаше осем майки в жребия за тазгодишното Открито състезание на Австралия, в това число Наоми Осака, Каролине Возняцки и Анжелик Кербер.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР