Мелания Тръмп в откровено интервю Съпругата на американския президент Доналд

...
Мелания Тръмп в откровено интервю Съпругата на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Мелания Тръмп в откровено интервю

Мелания Тръмп в искрено изявление
Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Меланя изясни в изявление за телевизионния канал Ей-би-си, за какво е избрала за пътуването си до щата Тексас, където посети център за деца на незаконни имигранти, облечена с яке с спорен надпис, който провокира извънредно отрицателни реакции в обществото.

През юни тази година Мелания Тръмп, на среща с децата на незаконни имигранти, бе облечена с яке, с надпис на гърба: "На мен в действителност ми е все едно, а на вас?". Фоторепортери я снимаха с това яке, когато се качваше на самолета. Много американски медии, както и обществеността, по-късно нападнаха първата дама с рецензия за неточния надпис в подтекста на нейното посещаване – при деца, разграничени на границата от родителите си.

Съпругата на американския водач, съобщи пред ABC, че решението да носи яке с подобен надпис е нейния умишлен избор, а думите, сложени върху него, въобще не се отнасят до децата, както мнозина са си помислили. Според Мелания Тръмп те са адресирани до "онези хора и демократични медии, които я критикуват". “Исках да им покажа, че не ме е грижа - споделя първата дама. - Можете да критикувате всичко, което желаете, само че няма да спра да върша това, което съгласно мен е вярно “.

"Да, това беше някакво послание", призна Меланя Тръмп, отбелязвайки, че е смутена от това по какъв начин обществеността и медиите са възприели това. "Бих предпочела хората да се съсредоточат върху това, което върша, и върху моите начинания, а не върху това, което нося", акцентира тя.

В изявлението, брачната половинка на Тръмп признава също, че нейният живот в Белия дом се усложнява от доста клюки и спекулации, които излъчват локални медии. Според първата дама, даже когато нейните представители вършат публични изказвания, "хората не престават да не вярват". В същото време тя акцентира, че тя като цяло е удовлетворена от настоящия си живот. "Наистина се любувам, само че зная че няма да продължи завинаги", сподели тя и добави, че въобще не се усеща в Белия дом като че ли е в затвор.

Съпругата на Тръмп дава отговор и на тези, които настояват, че тя има най-силно въздействие върху Тръмп. "Аз му давам откровени препоръки и споделям почтени възгледи, а по-късно той прави това, което иска", сподели първата дама. В същото време, отговаряйки на въпроса за проектите на Тръмп да се кандидатира за втори мандат, тя сподели, че брачният партньор й "извършва невероятна работа" като президент на Съединените щати. "Затова, каквото и да реши, ще го подкрепя", акцентира Меланя Тръмп. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР