Мелания Тръмп прикова погледите към себе си с избора на

...
Мелания Тръмп прикова погледите към себе си с избора на
Коментари Харесай

Мелания Тръмп провокира с визия

Мелания Тръмп прикова погледите към себе си с избора на облекло за формалната аудиенция на кандския министър председател Джъстин Трюдо в Белия дом. Модните специалисти са безапелационни - Мелания насочва предизвикателство към стандартите във външния тип на първата дама на Съединени американски щати.

 Двамата международни водачи театралничат с техните съпруги

Двамата международни водачи театралничат с техните съпруги

На първо място американците сигурно са привикнали да виждат първата дама в рокля или с пола. The Telegraph напомня, че Мишел Обама също е харесвала да върви със сако и панталон, само че и не на публични визити в Белия дом, когато се снима паралелно до брачна половинка си.

Мелания обаче избра сив костюм от сбирката на Ralph Lauren. Дамският костюм е с подчертана мъжка кройка, която припомня за стила на 70-те.

 Снимка 317590

Най-силно усещане обаче прави вратовръзката, която е преметната свободно през врата й, само че укрепва силата, която излъчва първата дама.

До госпожа Тръмп красивата брачна половинка на канадския министър председател Джъстин Трюдо - Софи, наподобява безусловно нормално, макар че е спазила протокола до последния подробност.

Ефектът, който търси Мелания е още по-засилен от обстоятелството, че някогашният топмодел, качен на токчета, е тъкмо толкоз висок колкото и мъжете на фотографията.

 Снимка 317583

Посланието, което идва от първата дама на Съединени американски щати, на фона на секс абсурда, който избухна в Холивуд, е повече от ясно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР