Мел Гибсън ще режисира и ще изпълни главната роля в

...
Мел Гибсън ще режисира и ще изпълни главната роля в
Коментари Харесай

Мел Гибсън се завръща в „Смъртоносно оръжие“ 5

Мел Гибсън ще режисира и ще извърши основната роля в петия филм от поредицата " Смъртоносно оръжие " , фотосите за който ще стартират следващата година, написа в. " Сън ". Това е загатнал персонално Гибсън на конференция в Лондон.

За " Смъртоносно оръжие 5 " се заприказва през 2020 година През декември същата година режисьорът на предходните четири кино лентата Ричард Донър удостовери, че ще снима нова продукция от поредицата.

Донър обаче умря на 91-годишна възраст през юли тази година, само че наподобява е " завещал " на Мел Гибсън да довърши плана . " Ричард Донър беше огромен човек. Той работеше по сюжета и много беше напреднал с него. И един ден ми сподели: " Слушай, хлапе, в случай че умра, ти ще го направиш. А аз му отвърнах: " Замълчи ". Но той в действителност умря. Когато ме помоли да направя това, аз нищо не отговорих. Той обаче сподели за това на жена си, на студиото, на продуцента. Така че ще фотографирам петия филм ", споделя 65-годишният Мел Гибсън.


Гибсън ще се завърне в ролята на детектив Мартин Ригс . Очаква се към него да се причисли 75-годишният Дани Глоувър като колегата му Роджър Мърто.
Първият филм от поредицата " Смъртоносно оръжие " излезе на екран през 1987 година Продукцията получи редица оценки, както и номинация за " Оскар ". Останалите четири кино лентата излязоха през 1989, 1992 и 1998 година, напомня изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР