Мел Би сподели сърдечната болка, която изпитва, че може да

...
Мел Би сподели сърдечната болка, която изпитва, че може да
Коментари Харесай

Мел Би казва, че да не можеш да виждаш най-малката си дъщеря често е като „да ти отрежат ръката“

Мел Би показа сърдечната болежка, която изпитва, че може да види най-малката си щерка Мадисън единствено на учебните ваканции.

Емблематичната Spice Girl, известна като Scary Spice, споделя 12-годишната Мадисън с насилствения си някогашен брачен партньор Стивън Белафонте. Тя също има 16-годишна щерка на име Ейнджъл от връзката й с Еди Мърфи и 25-годишен на име Финикс от брака й с танцьора Джими Гулзар.

Наскоро тя разкри по какъв начин се ориентира в живота си откакто напусна насилствения си и контролиращ брачен партньор след десетгодишен брак през 2017 година, като звездата трябваше да дели легло с трите си деца, откакто се реалокира в бунгалото на майка си. След няколко години тя се изправи на крайници и се изнесе, с цел да стартира нов живот.

Мел също по този начин разиска болката от това, че би трябвало да бъде разграничена от Мадисън, защото съдилищата постановиха това, защото детето е американска гражданка, тя ще би трябвало да живее с татко си Стивън - който също има 19-годишна щерка на име Жизел. Поради ангажимента за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР