Мел Би и съпругът ѝ Стивън Белафонте се разделиха още

...
Мел Би и съпругът ѝ Стивън Белафонте се разделиха още
Коментари Харесай

Певицата от Spice Girls, която изостави дъщеря си

Мел Би и брачният партньор ѝ Стивън Белафонте се разделиха още през 2017 година, само че явно двамата към момента имат какво да обясняват.

Според TMZ Стивън Белафонте е подал документи, с които желае цялостна правна и физическа настойчивост над щерка им Мадисън, като твърди, че Мел Би е " изоставила " младото момиче, когато се е преместил в Обединеното кралство.

Освен това Стивън счита, че той е полагал главните грижи за Мадисън през по-голямата част от 2018 и 2019 година и упреква някогашната си брачна половинка, че изцяло е отсъствала от живота на щерка си. В документите той упорства Мел Би да може да вижда щерка им, само че единствено в Лос Анджелис и единствено под контрол.
 Снимка 465460

Стивън и Мел се разделиха през декември 2017 година след 10 години брак, само че от този момент те водят война между тях. Миналото лято и двамата се обърнаха към съда с молба за ограничаващи заповеди един към различен. Миналата година Стивън изиска от съдията в Лос Анджелис да забрани на Мел Би да заведе щерка си в Обединеното кралство за коледните празници.

Дали Мел Би в действителност е толкоз неприятна майка, колкото я изкарва някогашният ѝ брачен партньор, единствено можем да гадаем, само че по всичко проличава, че двамата със Стивън скоро няма да изгладят несъгласията между тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР