Мексико победи с 1:0 Шотландия в приятелски мач на легендарния

...
Мексико победи с 1:0 Шотландия в приятелски мач на легендарния
Коментари Харесай

Шотландия почти не оказа съпротива на Мексико

Мексико победи с 1:0 Шотландия в другарски мач на именития “Ацтека”. Джовани дос Сантос вкара единствения гол за домакините, които се приготвят за Мондиал 2018. Мексиканците не съумяха да се разпишат в предходните си две контроли, само че Дос Сантос означи 19-ото си попадение за националния тим, с цел да прекъсне нагативната серия. Той получи пас от Карлос Вела в 13-ата минута и с доста прекрасен удар от границата на наказателното поле преодоля стража на “гайдарите” Джон Маклафлин.

Оливър Макбърни уцели гредата с глава при една от дребното рискови офанзиви на шотландците. Мексиканците имаха много повече благоприятни условия, само че Мигел Лаюн и Ървинг Лозано също бяха спрени от гредите.

Преди дуела селекционерът на “ацтеките” Хуан Карлос Осорио разгласи имената на трима футболисти, които отпадат от състава за международното състезание. Това са Хесус Молина, Юрген Дам и Освалдо Аланис. В идващите дни Осорио ще би трябвало да остави отвън окончателния лист още един състезател.

Шотландия излезе с много пробен състав, в който единственият футболист с повече от 8 мача за националния отбор, бе Чарли Мългрю. Възпитаниците на Алекс Маклийш отстъпиха самодейността в самото начало и закономерно получиха ранен гол.

Ветеранът Рафаел Маркес записа своя мач №144 за Мексико. На Мондиал 2018 “ацтеките” са в една група с Германия, Швеция и Южна Корея.

МЕКСИКО - ШОТЛАНДИЯ 1:0
1:0 Дос Сантос (13)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР