Мексиканската национална полиция и армията провеждат издирвателна операция в граничния

...
Мексиканската национална полиция и армията провеждат издирвателна операция в граничния
Коментари Харесай

Мексиканската армия на крак след убийството на най-малко 9 мормони от САЩ

Мексиканската национална полиция и армията организират издирвателна интервенция в граничния щат Сонора след информация, че минимум петима американци, в това число и четири деца , са убити, оповестиха мексиканските управляващи, представени от NBC.

АП оповестява, базирайки се на родственици, че американка, нейните 6-месечни близнаци и други две деца на възраст 8 и 10 година са убити при офанзивата . Те живеят в Ла Мора на към 120 километра на юг от границата на Съединени американски щати, където от доста години има клон на религиозната организация " Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни ". Последователите на това религиозно обучение са по-известни под името " мормони " , оповестиха роднините.

El Universal, един от най-големите вестници в Мексико, написа, цитирайки други родственици, че 12 членове на семейство мормони са убити при нахлуване на престъпнна организация . Вестникът разяснява, че фамилията е пътувало до Ла Мора от различен регион на щата и e попадналo на засада в понеделник сутринта.

Мексиканските управляващи потвърдиха, че Националната армия, армията и полицията са провели интервенция в отговор на офанзивата.

Според " Ройтерс " локална телевизия е посочила фрагменти с изгорял автомобил , който евентуално е принадлежал на фамилията. Инцидентът е описван като " кръвопролитие ", като някои жертви са изгорени живи.

По последна информация на Агенция Франс Прес минимум три дами и шест деца от американска общественост на мормоните са убити в регион , прочут с наличието на наркотрафиканти и бандити.

Първо е открит автомобил с жена и четири деца , които са убити. Няколко часа по-късно са открити други два автомобила с телата на две дами и момиче и момче на към 10 година

Най-малко други пет деца, едно от които е простреляно , са съумели да избягат. Едно дете е безследно изчезнало.

Атаката е осъществена сред щатите Чиуауа и Сонора.

Има възможност жертвите просто да са попаднали на престрелка сред наркобанди и да са убити в резултат на неточност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР