Мексиканeцът Серджо Ернандес, работещ като медицинска сестра записа видео съобщение

...
Мексиканeцът Серджо Ернандес, работещ като медицинска сестра записа видео съобщение
Коментари Харесай

Медик отправи видеопослание часове преди да почине от COVID-19

Мексиканeцът Серджо Ернандес, работещ като здравна сестра записа видео известие към околните и сътрудниците си часове преди гибелта си, настъпила поради затруднения от, заяви вестник „ El Mundo ”, представен от РИА новости.
28-годишният юноша е записал видеото преди да се подложи на процедура за ендотрахеална интубация.
 Коронавирусът по света: За пръв път над 10 000 умряли за 24 часа в световен мащаб Коронавирусът по света: За пръв път над 10 000 умряли за 24 часа в световен мащаб
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 51 377 200 и 51 810 112 съгласно американ...
" Е, часът на истината пристигна. Искам, каквото и да се случи, каквато и орис да ми е подготвил Бог, постоянно да помните кой бях и кой съм. Защото ще се върна. Това не е прощаване. Сигурен съм, че ще се върна след няколко дни, просто ще се оправя и ще продължим напред ", споделя във видеото Ернандес.
Няколко часа по-късно здравният служащ от болница в Чихуахуа, която беше мощно наранена от пандемията, умря.
Според университета " Джон Хопкинс " в Мексико от началото на пандемията са регистрирани 967 825 случая на инфектирани с COVID-19, а 95 027 души са станали жертви на вируса, обобщава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР