Междузвездни войни обича да работи в трилогии. Имаше три оригинални

...
Междузвездни войни обича да работи в трилогии. Имаше три оригинални
Коментари Харесай

Обявени са три нови филма Междузвездни войни

" Междузвездни войни " обича да работи в трилогии. Имаше три истински кино лентата, а по-късно три предистории. След това Джордж Лукас продаде Lucasfilm на Disney и те направиха три кино лентата един след различен.

Големият анонс на " Празника на Междузвездни войни " не беше за един нов филм, както се очакваше, или даже за нова трилогия от поредни филми. Вместо това от Lucasfilm разкри, че се работи по три несвързани кино лентата от поредицата " Междузвездни войни ", чието деяние се развива в разнообразни времеви интервали от галактиката на " Междузвездни войни ".

Първият идва от Джеймс Манголд, който сега работи по идващия филм на Лукасфилм за Индиана Джоунс - " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". Действието на кино лентата му се развива в " зората на джедаите " и ще опише историята на най-ранния генезис на джедаите - нещо, което в никакъв случай до момента не е било обсъждано на екран.

Вторият филм е нещо като " Отмъстителите на Междузвездни войни " и ще " приключи " всички свързани истории от поредицата " Междузвездни войни " на Disney+ плюс, в това число " Мандалорианецът ", " Книгата на Боба Фет " и идната " Асока ". Като се имат поради тийзърите за този сезон (и новият филмов откъс на Ahsoka), наподобява, че се допуска, че героите от всички тези сериали могат да се обединят, с цел да се опитат да спрат възхода на Първия ред и евентуално дългогодишния изверг от Междузвездни войни, великия адмирал Thrawn. Филмът ще бъде дело на дългогодишния ефирен продуцент и сценарист на " Междузвездни войни " Дейв Филони.

 
Последното шоу, единственото, за което в действителност се говореше и съобщаваше по-рано, идва от режисьора Шармин Обаид-Чиной и ще бъде директно продължение на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " с присъединяване на Дейзи Ридли в ролята на Рей, която " построява нов джедайски медал ". Не се знае дали други познати герои от " Междузвездни войни " ще се превъплътят в функциите си в този филм.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР