Междувременно властите в Мексико сити обявиха, че пушенето ще бъде

...
Междувременно властите в Мексико сити обявиха, че пушенето ще бъде
Коментари Харесай

Мексико забрани продажбата на електронни цигари

Междувременно управляващите в Мексико сити оповестиха, че пушенето ще бъде неразрешено на основния площад на столицата – „ Зокало” и в близките региони на оживения древен исторически квартал

Мексико забрани продажбата на електронни цигари заради опасения за рисковото им влияние върху здравето, заяви държавното управление, представено от БГНЕС.

Президентът Лопес Обрадор разгласи за "лъжа " изказванието, че електронните цигари са безвредна опция на тютюневия пушек.

"Изпаренията също са нездравословни за здравето ", добави Лопес Обрадор, който подписа указ за въвеждане на възбраната в Световния ден без тютюнопушене.

Той сподели розова електронна цигара, с цел да илюстрира по какъв начин продуктите са предопределени да се харесат най-вече на младежите.

"Вижте цвета, дизайна ", акцентира мексиканският президент.

Междувременно управляващите в Мексико сити оповестиха, че пушенето ще бъде неразрешено на основния площад на столицата – „ Зокало” и в близките региони на оживения древен исторически квартал.

Пушенето е неразрешено на закрити места, в държавни институции, магазини, питейни заведения и заведения за хранене от повече от десетилетие, като се изключи някои места за забавление.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР