Междувременно Министерство на отбраната на Русия нарече възмездие за извършената

...
Междувременно Министерство на отбраната на Русия нарече възмездие за извършената
Коментари Харесай

Ударите по украински пристанища - възмездие за Кримския мост

Междувременно Министерство на защитата на Русия назова отмъщение за осъществената през вчерашния ден офанзива против моста над Керченския проток .

Според изказванията на съветските военни ударите са нанесени по обекти, където са се подготвяли терористични актове по отношение на Русия . Също по този начин се твърди, че с ударите са унищожени хранилища за гориво с общ размер към 70 хиляди това, които са обезпечавали военните интервенции на украинските въоръжени сили.

Украинските военни тази заран оповестиха, че при офанзивата първо с дронове, а по-късно и с ракети " Калибър " са наранени обекти от пристанищната инфраструктура, както и частен дом . Един човек е бил ранен.

За огромни пожари не беше обявено, въпреки че точно възможен удар по склад за горива би довел до огромен пожар. Украинските Военновъздушни сили рапортуваха и че всички съветски ракети тази нощ са били свалени.
 Русия подготвена гратис да даде зърно на нуждаещите се страни
Русия подготвена гратис да даде зърно на нуждаещите се страни

Песков предизвестява за рисковете, в случай че зърнените коридори бъдат възобновени без Русия

По-голямо усещане прави не толкоз тази причина, колкото че офанзивата по Одеса и Николаев съответствува с излизането на Русия от зърнената договорка за кулоар за експорт на украинско зърно през Черно море, което бе оповестено публично и през вчерашния ден, откакто седмици наред съветски представители заплашваха, че няма да продължат да съглашението.

Вчера вечерта съветският президент Владимир Путин поръча на военното ведомство да изготви отговор на нападението на украинците против Кримския мост, наричайки го " терористичен акт " и акт, който доказвал терористичната същина на киевския режим.
 Украйна води тежки боеве на изток и настава на юг
Украйна води тежки боеве на изток и настава на юг

Киев е отвоювал над 210 кв. км от началото на контраофанзивата си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР