Междувременно майките от инициативата Системата ни убива спорят дали протестът

...
Междувременно майките от инициативата Системата ни убива спорят дали протестът
Коментари Харесай

Не Е Борисов! Ето Коя Групировка Натисна Симеонов Да Хвърли Оставка!

Междувременно майките от самодейността " Системата ни убива " спорят дали митингът им да се влее в другите митинги. Стигна се и до разграничение на някои майки от уредниците в София поради фокусирането само върху оставката на Симеонов.

Оставката на Симеонов идва, откакто вицепремиерът назова майките " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Негодуванието потегли от негово изявление, че Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, употребявайки децата си, с цел да реализиран материални цели.

" Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", сподели на 16 октомври Симеонов в коментар на Закона за хората с увреждания.

Оставката на вицепремиера идва единствено ден, откакто неговият съпартиец Петър Петров, народен представител от НФСБ, в изявление за " Дарик " наля масло в огъня със заявката, че децата с увреждания трябвало да бъдат дадени в домове, с цел да могат майките им да работят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР