Междувременно г-н Тръмп – който провеждаше собствен митинг само на

...
Междувременно г-н Тръмп – който провеждаше собствен митинг само на
Коментари Харесай

Републиканските съперници за президент се борят, докато отсъстват Доналд Тръмп се подиграва на „негледаемия“ дебат

Междувременно господин Тръмп – който организираше личен протест единствено на няколко благи разстояние – се подигра на участниците и изиска Републиканската партия да спре да „ губи време “ с диспути, които не могат да се гледат.

Кандидатите прекараха огромна част от двучасовото събитие в нападки един различен.

И с по-малко от 10 седмици преди първия конкурс за номиниране в цялата страна в Айова, те ще имат още една опция да настигнат Тръмп на 6 декември, когато ще се организира четвърти спор в Алабама.

Само петима претенденти, които се класираха за сцената - към ДеСантис и Хейли се причисли американски сенатор Тим Скот, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и предприемачът Вивек Рамасвами.

Прочетете повече за републиканските претенденти:
Ники Хейли – единствената жена, която се бори за номинацията на републиканците
Пет неща, които би трябвало знам за Рон ДеСантис
Кой е Тим Скот? Единственият черен сенатор на републиканците
Кой е Вивек Рамасвами, републиканецът „ срещу събуждането “?
Крис Кристи – някогашният другар на Тръмп, който го „ преследва “

Иванка Тръмп заема позиция в процеса за машинация на бащата

Въпреки че беше по-малко безреден от предходните срещи, дебатът към момента имаше своя дял от спиране на обмена.

На една точка по време на полемика дали да се забрани TikTok, Рамасвами означи, че дъщерята на Хейли е употребила приложението, което накара Хейли да го предизвести ядосано да не загатва щерка й още веднъж.

„ Ти си просто сган “, тя промърмори.

Хейли, която също беше губернатор на Южна Каролина, и ДеСантис, който беше на далечно второ място след Тръмп през по-голямата част от акцията, имаха личен конфликт за това кой губернатор е бил прекомерно гостолюбив Китайски вложения.

Последните изследвания демонстрират, че двамата се борят за второ място в щатите с предварително гласоподаване.

В хода на дебата в сряда претендентите значително се концентрираха върху президента демократ Джо Байдън, изключително по време на дълъг сегмент за външната политика и спора Израел-Хамас.

Всички републиканци дадоха обещание безусловна поддръжка за Израел и нападнаха оправянето на господин Байдън с рецесията.

Попитани какво обръщение биха изпратили до Израелският министър председател Бенямин Нетаняху, ДеСантис сподели: „ Ще кажа на Биби, „ Свърши работата един път вечно с тези касапи Хамас, те са терористи “, употребявайки прякора на Нетаняху.

Хейли, която е заложила огромна част от кандидатурата си на пълномощията си във външната политика, подлага на критика президента, че оказва напън върху Израел да обмисли филантропични паузи.

„ Последното нещо, което би трябвало да създадем, е да кажем на Израел какво да прави “, сподели тя.

„ Единственото нещо, което би трябвало да вършим, е да ги поддържаме и да отстраняваме Хамас. “

В допълнение към настояването за по-мощен отговор в чужбина, претендентите дадоха обещание да санкционират симпатизантите на Хамас вкъщи.

ДеСантис даде обещание да депортира всички студенти, които изразят поддръжка за Хамас.

Фаворитът за номинацията Доналд Тръмп организира личен протест, по време на който оприличи наказателните каузи против него с политически преследвания в Куба и други репресивни народи, до момента в който се опитваше да ухажва испаноговорящите гласоподаватели.

Г-н Тръмп, който се пази самичък в четири наказателни и минимум три цивилен процеса, направи мненията в популации най-вече с испанци град Хиалеа.

Неговите изказвания, колкото и голословни да са, наподобява оказват помощ за подсилване на позицията му измежду испаноговорящите гласоподаватели, доста от които избягаха от репресивните режими в Куба, Никарагуа и Венецуела.

„ Точно като кубинския режим, режимът на Байдън се пробват да вкарат своя политически конкурент в пандиза ", сподели господин Тръмп пред хиляди последователи, събрани на локален състезателен стадион.

" Ние не сме тези, които заплашват американската народна власт, ние сме тези, които избавят американската народна власт. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР