Междущатска магистрала 90 е най-дългата междущатска магистрала в Съединените щати.

...
Междущатска магистрала 90 е най-дългата междущатска магистрала в Съединените щати.
Коментари Харесай

Как пресичания за диви животни защитават както животните, така и хората

Междущатска автомагистрала 90 е най-дългата междущатска автомагистрала в Съединените щати. Простирайки се на повече от 3000 благи, той свързва Сиатъл на запад с Бостън на изток. Но също по този начин служи като солидна бетонна бариера. За животните, които живеят на север и на юг от междущатската автомагистрала, този път изцяло скапе пътуването им.

Горската работа на Съединени американски щати и Министерството на превоза на щата Вашингтон се сплотиха, с цел да разработят мрежа от „ същества crossings " във Вашингтон – надлези и подлези, предопределени да обезпечат безвредно прекосяване за дивите животни.

Проектът за секване, със структури в зони, разпознати, където има възможност животните да преминат, обгръща 15 благи от I-90 покрай прохода Snoqualmie във Вашингтон, ограден от огромни елементи от това, което е най-вече национална горска земя – местообитание за всевъзможни огромни и дребни същества.

Но в случай че животните са предпазени от двете страни на I-90, за какво има значение, в случай че не сте свързани? „ Тъй като губите ге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР