Междусъседските драми в семейството на Жени Калканджиева продължават. Двамата със

...
Междусъседските драми в семейството на Жени Калканджиева продължават. Двамата със
Коментари Харесай

Гонят Жени и Тачо от дома им! Дни преди делото за хулиганство, Калканджиева пак подлуди комшиите

Междусъседските драми в фамилията на Жени Калканджиева не престават. Двамата със брачна половинка й Стефан Манев-Тачо, с който още веднъж се събраха след следващата разлъка, отново опънаха нервите на комшиите си в столичния квартал „ Бояна ”. Само няколко дни преди делото за дребно безчинство на 25 юни, отсрочено поради разпит на очевидци, Жени си спретна следващия нощен ваучър.

Този път обаче съседите на „ Мис България 1995 ” решили да не влизат в спор с нея. Те записали шума, който се подвига от жилището на Жени и Тачо и предали записите в полицията. Комшиите на Калканджиева пуснали нови тъжби против нея и се надявали те да послужат като още едно доказателство по делото против хубавицата.
„ Тормозът продължава всекидневно . От 6 сутринта стартира боричкане, тракане и мощна музика. Не спят ли тези хора? ”, оплакват се съседите й.

Междувременно 90% от жителите на кооперацията, в която живее Калканджиева, поискали тя да се изнесе. Съседите й създали подписка още когато брачният партньор на някогашната миска преби един от съседите в блока. Тогава Тачо бе арестуван и освободен под гаранция от 5000 лв., само че случаят се разследвал от прокуратурата. Той не живее в кооперацията към този момент втори месец. При него е и синът им Георги. В жилището сега е останала единствено Калканджиева, която е сложила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията. В дребния блок има 12 жилището, в които живеят 9 фамилии или 8, като изключим това на Жени и брачна половинка й. От тях 6 фамилии са се подписали те да се изнесат, а 2 не са. Това означва, че по закона за етажната благосъстоятелност Калканджиева ще бъде принудена да напусне жилището. Съседите й към този момент подготвяли правосъден иск, с който по Закона за етажната благосъстоятелност щели да упорстват скандалното семейдство да продаде жилището си.

Навръх Гергьовден Жени се счепка грубо с две от съседките си в кооперацията в „ Бояна ”. Разправиите сред шестата по хубост в света за 1995 година, Маги Захариева и 52-годишната й майка Ралица почнали още на 5 май към 10 часа, а лютата кавга траяла до късно през нощта. Словесната кавга сред тях прераснала в величествен скандал, а на адреса пристигнала патрулка от Шесто РПУ, която Жени повикала. След като отправили предизвестие на трите дами, униформените си тръгнали, само че по-късно още веднъж били извикани от съседките на Калканджиева. Този път поради арогантното й държание някогашната миска била арестувана. По нейно гледище, макар молбите на останалите съседи, в патрулката се качил и 10-годишния й наследник Георги.

Синеоката хубавица от дълго време подозирала, че комшиите й вършат всичко допустимо да се изнесе от жилището. Напрежението ескалирало, когато намерила пред вратата си накъсани листчета хартия и заподозряла съседките си, че й вършат вълшебства. Жени ги събрала и ги  хвърлила пред вратата им. Калканджиева пък искрено призна, че нямат желание да продават дома си в скандалната кооперация, защото няма къде да отидат. От 10 години някогашната миска изплащала ипотечен заем за жилището, а 2-месечното изключително състояние я оставило без приходи. „ Може да сме всевъзможни, само че ние не сме мръсници. Ние сме просто същински хора. И когато полудеем, полудяваме, само че не сме подмолни “, пази фамилията си някогашната миска.  

След проблемите със съседите си Жени, Тачо и синът им Георги краткотрайно се изнесоха в бобовдолското Големо село, където шефката на „ Визаж ” има наследствена къща. Скандалното семейство заживя измежду природата и без съседи, а комшиите им в столицата си отдъхнаха, само че единствено краткотрайно, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР