Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна

...
Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ! Съсед на Жени Калканджиева: Спука ми гумите! Тя бясна: Ще го съдя!

Междусъседката война към кооперацията на Жени Калканджиева продължава с цялостна мощ. Съсед на стилната шефка се оплака, че злодеи са срязали четирите гуми на джипа му и са му изкъртили огледало.



" Здравейте, през вчерашния ден в квартал " Бояна " посегнаха на автомобила ми: 4 спукани гуми с нож и 1 изкъртено огледало! Моля за подпомагане! Ако някой знае или е видял и инцидентно разпознае индивида от клипа, дано да се свърже с мен! Предлагам 3000 лева за намирането на въпросното лице и изправянето му пред съда. Нека не разрешаваме на сходни отрепки да протягат ръка върху нас и да остава всичко това безнаказано! Извършено е на ул. " Поп Евстати Витошки ", оплака се пострадалият Георги в групатра " Забелязано в София ".

Мъжът признава, че от години има " съществени проблеми с Жени Калканджиева ", която живее на същата улица. Шефката на " Визаж " постоянно паркира на същото място, където мъжът е имал неблагоразумието да оставиджипа си. Преди време Георги бе пребит от мъжа на миската и даже съди Тачо за нанесения побой.

" На това място от години стопира госпожа Евгения Калканджиева, която ми е комшия - живее над мен и върху нейната кола не е имало посягане досега! А на моята, паркирана от един ден там, към този момент има! Срещу мъжа й повеждам каузи за нанесен побой към този момент втора година... Дали има връзка, вие преценете! ", добавя пострадалият.

Жени Калканджиева обаче е безапелационна, че няма никакво отношение по тематиката. Тя даже се закани, че има намерение да съди съседа си за набеждаване в закононарушение. " С тези хора не споделям от години! Озадачена съм, че намесват името ми в този случай ", отсича Калканджиева, представена от Lupa.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР