Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018 се провежда от 7-ми

...
Международното изложение за
тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018 се
провежда от 7-ми
Коментари Харесай

София Франс Ауто представя PEUGEOT, PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и ISUZU на TRUCK EXPO 2018

Международното ревю за тежкотоварни коли TRUCK EXPO 2018 се провежда от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново и ще покаже новостите на световните автомобилни производители. София Франс Ауто – формален вносител на PEUGEOT и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и формален дилър на пикапите ISUZU, показва трите марки в Лесново.

По време на ревюто PEUGEOT ще включи най-доброто от лекотоварната си гама на площ B4. Peugeot Boxer, Peugeot Expert и Peugeot Partner - незаменими помощници за всеки бизнес, са редом до камионите на тежкотоварното изложение.

С необятната си гама, оптимизирани вътрешни размери, товарен предел от най-ниските в сегмента Peugeot Boxer надхвърля очакванията по повод на функционалност. Boxer предлага най-добрата вътрешна ширина в сегмента, както и богат избор на версии в своята Гама 400: тя се отличава с усилена ходова част и обединява версии с механически допустима максимална маса: 435 (3,5 т) и 440 (4,0 т).

PEUGEOT Boxer е минал повече от 10 000 часа тестове на стенд и 1,3 милиона специфични тестове в придвижване, представящи употребата на лекотоварен автомобил в тежки условия.
PEUGEOT Expert сплотява компактните вътрешни размери с оптимален потенциал на товарното пространство. Автомобилът е с отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп до автомобила, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация.

Наличен в 3 дължини, с 2 или 3 места начело, PEUGEOT Expert дава до 6,6 м3 потребен размер и 1400 кг потребен товар с потребна дължина от 4 м.

Сигурността на PEUGEOT Expert, която се дължи както на многочисленото съоръжение, така и на усилената му конструкция, е оценена с 5 звезди на тестванията Euro NCAP.

PEUGEOT Partner се характеризира с голяма модулност и опция за товарене, водещи за сегмента. PEUGEOT Partner прибавя към своите водещи потребни и динамични характеристики модерността, по-голяма здравина и успеваемост, както и по-ниски експлоатационни разноски.

За да отговори на другите потребности, PEUGEOT Partner предлага необятна гама от силуети, по избор. С опция за две дължини, той предлага размери за товарене сред най-добрите в сегмента.

Неговият потребен размер доближава 3,3 м3 при L1 с потребна дължина от 1,80 м и 3,7 м3 при L2 с полезна дължина от 2,05 м. Тези възможности за товарене доближават до 3,7 м3 при L1 с полезна дължина от 3 м и 4,1 м3 при L2 с полезна дължина от 3,25 м посредством на седалката Multiflex (описание по-долу).

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES с щанд H4 на TRUCK EXPO 2018 са представени от няколко версии Piaggio Porter самосвал и закрепена товарна платформа.

Версията Самосвал съчетава изключителната пъргавост на Porter с впечатляващ товарен потенциал (до 1 060 кг) и удобството на системата за разтоварване вид самосвал с максимален ъгъл на наклоняване от 45°. Двойната система за ръчно или автоматизирано отваряне на задния ръб прави разтоварването на насипни товари просто, бързо и безвредно, а алуминиевите странични и задни бордове, които падат до дъно от трите страни на товарната платформа, улесняват достъпа до самата платформа. Porter е гъвкаво професионално средство, проектирано като камион за осъществяване на широк набор задания, в това число тежка работа, с оптималната надеждност, само че с изключително компактни размери и най-малкия в класа радиус на завой (под 4 метра), предлагащ несравнима пъргавост.

Многофункционалният пикап на годината ISUZU D-MAX, представян в страната от София Франс Ауто, носи камионите в своето ДНК.

Във вид механична и автоматична скоростна кутия пикапът ISUZU D-Max е потомък на най-суровите и надеждни тежкотоварни автомобили в света. Почти едновековния опит в производството на професионални товарни транспортни средства е използван при основаването на ISUZU D-Max, който предефинира категорията без отстъпка по отношение на удобството на пътническите автомобили.

С 3.500 кг теглителна мощ, по-голямо и по-здраво товарно пространство и електронна алтернатива за задвижване на всички колела, не съществуват бариери, които могат да го спрат.

София Франс Ауто е формален вносител на Peugeot, формален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е главен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във компания Исубус – вносителят на автобусите и камиони Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага разнообразие от свързани услуги - личен лизинг чрез Лизингова Къща София Лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани коли посредством СФА оказион и Ауто Промо, наем на автомобили и действен лизинг от Лион Рент-а-кар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР