Международният театрален фестивал Лято, кукли и приятели представя поредния спектакъл

...
Международният театрален фестивал Лято, кукли и приятели представя поредния спектакъл
Коментари Харесай

Театър ВЕСЕЛ кани на спектакъла „Дядо вади ряпа“

Международният сценичен фестивал „ Лято, кукли и другари ” показва следващия театър на 24 юни, събота, в 11:00 часа на сцена „ Арт лято “ до Художествената изложба „ Борис Денев ” в парка „ Асеневци “ във Велико Търново. Представлението е от репертоара на Куклен спектакъл „ Мале-мале “ от София. Героите от приказката „ Дядо вади ряпа “ оживяват в жизнеспособен театър – подарък за дребните фенове. Пъстрата визия и динамичната музика ще ги увлекат в едно незабравимо прекарване.

Постановката, сценографията и куклите са на Краси Кирчев, музиката – на Илко Биров и Краси Кирчев, а функциите извършват Петромил Денев и Краси Кирчев.

Любимата национална приказка „ Дядо вади ряпа ” се преражда на куклената сцена в нов, нечуван вид, изпълнен с музика, смях и ярки персонажи. Присъединете се към Дядото и неговата тайфа и дружно ще открием какъв брой скъпо е да работим дружно, макар разликите си.

Международният сценичен фестивал „ Лято, кукли и другари ”, проведен от Куклен спектакъл ВЕСЕЛ, се осъществя с финансовата поддръжка на Министерството на културата и на Община Велико Търново. Форумът е част от календара на културните събития на Общината. Входът е свободен!

При дъждовно време представлението ще се играе на сцена в театралния салон на Народно читалище „ Искра “ – сътрудник на фестивала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР