Международният ни рефер по волейбол Симеон Иванов получи поредното признание

...
Международният ни рефер по волейбол Симеон Иванов получи поредното признание
Коментари Харесай

Българин свири на откриването на Младежката олимпиада в Баку

Международният ни рефер по волейбол Симеон Иванов получи следващото самопризнание за класата си в този спорт. Дупничанинът ще свири срещи от Младежката олимпиада, която стартира тази неделя в Баку. 43-годишният химик, който работи в най-големия фармацевтичен цех в града е към този момент в Азербайджан. Нещо повече. Иванов ще бъде втори арбитър на мача с който се открива олимпиадата Русия - Беларус, а по-късно е първи на другия дуел от групата сред домакините и Русия.
 Атанас Върбанов (вляво) и Симеон Иванов са към този момент в Баку.
Атанас Върбанов (вляво) и Симеон Иванов са към този момент в Баку
Той е един от най-хубавите млади рефери в Европа и водещ у нас, като в евротурнирите все по-често получава дежурства за най-тежките мачове. Миналата година бе съвършен на финала в шампионата за Купата на ЦЕВ (жени) сред грандовете " Казан " и " Бусто Арсизио ".
България е показана с още един рефер. Това е най-проспериращият ни международник Атанас Върбанов, който получи дежурства за женските тимове на Беларус-Германия, а при мъжете на домакините с Германия. Съвсем на скоро, 35-годишният рефер от Казанлък издаде своята първа стихосбирка, която се увенча с огромен триумф.


България изпраща 52 състезатели, представители на 7 спорта – лека атлетика, спортна гимнастика, джудо, плуване, тенис, битка и волейбол (с тимове и при девойките, и при момчетата). Българските състезатели до 19 години бяха изпратени от шефката на БОК – Стефка Костадинова.

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР