Международната ПР асоциация (IPRA) съвместно с българската агенция United Partners

...
Международната ПР асоциация (IPRA) съвместно с българската агенция United Partners
Коментари Харесай

Новите технологии в комуникациите ще бъдат представени в София

Международната ПР асоциация (IPRA) взаимно с българската организация United Partners провежда трета районна конференция за Централна и Източна Европа, отдадена на ролята на новите технологии върху маркетингa и информационните действия. Събитието ще се организира на 13-и и 14-и октомври в София. В рамките му световноизвестни експерти ще проучват софтуерното развиване и опциите, които дава то на ПР и маркетинг експертите. Като част от конференцията за първи път в България ще се състои и тържествена церемония вечеря, по време на която ще бъдат връчени Златните награди за отличие (Golden World Awards for Excellence) на IPRA – най-престижните международни призове в региона на връзките.

„ Много се веселя, че София ще бъде хазаин на две значими събития в областта на връзките, освен това тъкмо в навечерието на един значим за страната ни интервал - първото председателство на България в Европейския съюз. Днес повече от всеки път е нужно да сме в крайник с новото в маркетинга и връзките, с цел да отговаряме на потребностите на новите медии и новия метод на другарство, въздействие и информиране “, споделя Мария Гергова, изпълнителен шеф на United Partners.

„ Изкуственият разсъдък и бъдещето на връзките “, „ Какво е общото сред маркетолозите и снайперистите “ и „ Как маркетингът, ПР и връзките с инфлуенсъри се трансформират “ са единствено няколко от тематиките, които ще бъдат дискутирани по време на конференцията „ SOPR SOMARKETING SOFIA “.

" Начинът, по който вземаме решения, се промени значително. Станахме доста по-опитни и се усещаме въодушевени да бъдем онлайн, да се осведомяваме, да беседваме с другари, да четем рекомендации, да пишем въпроси до фирмите и да чакаме незабавни отговори от тях. Вече не желаем да ни бъде предлагано нещо и по-късно да го изберем; желаеме да създадем избора си сами, въз основа на нашия онлайн опит. Съдържание е думата, която разказва пазара през днешния ден. Inbound ПР сплотява наличието и разбора и оказва помощ на ПР експертите да покажат възвръщаемостта на вложенията (ROI) от своята работа в новата цифрова епоха “, споделя Илияна Старева, Global Partner Program Manager в HubSpot и основен преподавател на конференцията.
 Илияна Старева
Барт де Врийс (президент на IPRA), Каспиан Смит (вицепрезидент, Communications & Brand Experience IBM Европа) и Питър Стиър (председател на MSLGROUP EMEA и сътрудник в JKL) са част от вдъхновящите лектори, които ще дискутират все по-тясната връзка сред ПР и маркетинг. Пълен лист на тематиките и участниците можете да откриете на
 Каспиан Смит
към този момент е отворена, като до 10 октомври стеснен брой билети ще се оферират с отстъпка за ранно записване.

Всеки искащ да се срещне с представители на IPRA, както и с носители на Златните награди за отличие, може да участва на церемония вечерята след предварителна регистрация на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР