Международната конференция SERP Conf. 2024 ще се проведе на 18

...
Международната конференция SERP Conf. 2024 ще се проведе на 18
Коментари Харесай

Международна конференция събира гилдията на дигиталния маркетинг в България

Международната конференция SERP Conf. 2024 ще се организира на 18 и 19 април в Зала 3 на НДК. Това сподели Никола Минков – CEO и създател на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad., CEO и съосновател на Trackian, в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “. 

" Липсваше едно централно събитие, в което цялата колегия за цифров маркетинг да се събере и най-много с фокус SEO, - описа още уредникът на събитието. - Това ни предизвика да създадем пилотно SERP Conf. в границите на месец и половина, много интензивно, много комплицирано за организация през 2022. Продължихме през 2023, като го направихме за Източна Европа и Балканите. А тази година на 18 и 19 април към този момент е интернационална конференция освен с фокус за SEO, и за обществени мрежи, AI и електронна търговия, както и платени реклами в Гугъл и Bing. “

По думите му лекторите на SERP Conf. са интернационалните лектори от целия свят, с огромен опит, които приказват по тематики, които са настоящи и потребни за аудиторията. Това се прави оценка високо в противоположната връзка за полза, което пък е най-важно за успеваемостта на една конференция.  

Никола Минков показа още, че по време на конференцията участниците ще имат опция да почерпят познания в региона на електронната търговия и цифрови маркетинг като цяло. " Черешката на тортата е в 19 април на последния панел когато самият Гари Илийс от Гугъл, който доста рядко се появява на конференции по света, идва особено на SERP Conf. да отговори на цифровите маркетолози за най-важните въпроси, свързани с измененията в търсачката и най-много толкоз нашумелия изкуствен интелект, “ показа той.

Една от задачите на тазгодишния SERP Conf. е превличането на по-голяма публика освен българи, които имат интерес да навлязат в тази динамична забавна сфера, само че и чужденци, изясни още той, като съгласно него нововъведенията, които предстоят да се случват,  провокират уредниците да бъдат много динамични в избора на лектори и лекционни тематики. " А и това се прави оценка от аудиторията, тъй че сме длъжни да го вършим и да подвигаме летвата. "

Никола Минков описа още и за своята работа в SERP Acad., чиято цел е основава практици в региона на SEO, а не теоретици. " Вярваме в това, че техните образования с противоположна връзка, с метод към всеки студент, водят фактически до усъвършенства на неговите познания доста, а не просто едни повърхностни такива, “ посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР