Международната компания Everty планира да инвестира до 100 млн. EUR

...
Международната компания Everty планира да инвестира до 100 млн. EUR
Коментари Харесай

Компания инвестира 100 млн. EUR на българския имотен пазар

Международната компания Everty възнамерява да влага до 100 млн. EUR през идващите четири години в имотния пазар в България. Идеята на компанията е да изкупи към този момент подготвени и издигнати офис здания, както и хотелски активи в София и другите огромни градове в страната, и да поеме тяхното ръководство.

„ България, дружно с други европейски пазари, е перспективно място с положителни дълготрайни благоприятни условия за висока рентабилност в офисния сегмент. В момента ние се фокусираме върху придобиването на офис здания с капацитет за висока добавена стойност и тяхното следващо дейно ръководство, като откликваме на високите условия на модерните бизнеси “, сподели Стефан Димитров, основен капиталов шеф на " Евърти България " и началник на българския екип, представен от Economic.bg. „ Компанията се ангажира да поддържа, ръководи и развива необятен портфейл от извънредни парцели за най-малко 15-годишен интервал от време, посредством лични средства и институционално финансиране, което удостоверява упоритостите ѝ за дълготрайно наличие на пазара “, прецизират от Everty.

Първата инвестиция на компанията в България беше през 2019 година, когато Everty купи бизнес постройката Перформ Бизнес Центъра на ул. „ Позитано “ в София. Към момента групата ръководи портфолио от офисни и жилищни парцели на обща стойност 200 млн. $, което включва активи на пазарите в Нигерия, Коста Рика, България, Съединени американски щати и България, в това число ваканционни парцели в Гърция и Коста Рика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР