Международната хакерска група Анонимните предупреди жителите на Руската федерация, че

...
Международната хакерска група Анонимните предупреди жителите на Руската федерация, че
Коментари Харесай

Международната хакерска група "Анонимните" предупреди жителите на Руската федерация: Ако не протестирате, ще преведем парите от сметките ви на Украйна

Международната хакерска група " Анонимните " предизвести жителите на Руската федерация, че до 3 март средствата от техните банкови сметки могат да бъдат преведени по сметки на въоръжените сили на Украйна, в случай че не излязат на митинги в отбрана на украинския народ.

Днес групата пое отговорността за хакерските офанзиви против уеб страниците на редица съветски медии. Свалили са и уеб страницата на чеченското държавно управление.

Ето какво споделят, обявявайки война на Путин: " Здравейте, жители на Руската федерация. Това известие е от Анонимните. Ние следим обстановката в Украйна от много време и следим по какъв начин съветски бойци убиват цивилни жители.

Ние ще действаме уверено и безпощадно към жителите на Русия, тъй като вие не желаете да промените властта, не ходите на митинги и не защитавате своите права, което значи, че сте на страната на кървавата власт на Путин. Затова сме подготвили специфична интервенция за вас ", показаха от Anonymous.

" Вашето държавно управление се готви да употребява парите ви за заличаване на други страни, а ние това няма да го допуснем! Граждани на Русия, на трети март 2022 година всички ваши пари ще бъдат изтеглени от съветските банки и ще бъдат преведени в интерес на Въоръжените сили на Украйна.

Планирана е огромна хакерска атака към инфраструктурата на Руската федерация. Нашите дейности към този момент да нанесли огромни вреди по Русия, само че очаквайте най-голямата хакерска атака в историята на света!

Имате три дни да изтеглите пари от банковите ви сметки, в противоположен случай ще останете без пари. Ние не сме бандити като президента Путин.

Не ние сме почнали тази война, ние просто желаеме да възстановим правдивост в света. Ние сме Анонимните. Ние сме легион. Чакайте ни ", предизвестиха хакерите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР