Международна служба за поръчка на такси търси партньори, готови да

...
Международна служба за поръчка на такси търси партньори, готови да
Коментари Харесай

„Максим“ такси – това е собствен бизнес и добър доход

Международна работа за поръчка на такси търси сътрудници, подготвени да развиват собствен бизнес в региона на транспортите.

Много хора не са удовлетворени от заплатата си. Те мечтаят да стартират собствен бизнес, който ще носи спомагателен приход. Когато от стартовия капитал е разполагаем единствено персоналният автомобил, най-хубавият излаз е работата като такси. Със работа „ Максим “ можете да работите за себе си, на свободен график и да печелите повече от междинната работна заплата за България. Услугата се развива интензивно и предлага съдействие на сътрудници в три града: София, Варна и Пловдив.

Защо е преференциално да сте сътрудник на службата за поръчка на такси

„ Максим “ е измежду водачите на международния пазар за поръчки на такси. Освен в България, услугата работи още в 8 страни в света. Престижно е да сътрудничите с интернационална компания и да сте част от световна марка.

Службата предлага на своите сътрудници преференциални условия за съдействие. Поръчките са доста и Вие ги получавате безусловно гратис. Службата не получава комисиона за изпълнените поръчки, по тази причина всички извоювани пари са Ваш чист приход. При това Вие можете да изпълнявате поръчките когато Ви е комфортно и при положение на нужда да ги съчетавате с друга работа.

За работата с поръчки Вие получавате комфортно мобилно приложение Taxsee Driver. То авансово пресмята цената и сформира маршрута на пътуването, демонстрира най-близките поръчки, оказва помощ да се понижат празните курсове, да се спести време и гориво. В приложението има доста функционалности, които разрешават да се правят всички нужни за работата дейности без присъединяване на оператор и посещаване на офиса. Това доста улеснява работата.

Можете да изчислите своя приход с „ Максим “ при помощта на сайта-калкулатор maximdriver.com.

Изберете какъв клас автомобил притежавате, разхода му на гориво и дълготрайност на работа. Също по този начин на уеб страницата може да се ревизира какъв брой поръчки е задоволително да бъдат изпълнени, с цел да се завоюва избрана сума.

Ето три лесни съвета за това, по какъв начин да се завоюва повече като такси.

1. Изпълнявайте най-близките поръчки, с цел да намалите празните курсове.

„ Максим “ наблюдава местоположението на сътрудниците и предлага поръчки с непосредствен адрес. В настройките на приложението Taxsee Driver можете да настроите автоматизираното възлагане на такива поръчки. Всеки идващ пасажер ще се намира близо до крайната точка на предходното пътешестване. Като работите по този метод, няма да губите време за търсене на поръчки и ще спестите гориво.

2. Не отхвърляйте къси курсове.

Една от най-разпространените неточности е да се пренебрегват евтините поръчки, при които се постанова да пропътувате безусловно през няколко улици. Водачите считат, че няма да могат да завоюват от късите курсове и стоят без работа в очакване на по-изгодни поръчки. А в действителност те си губят времето. Няколко къси курса могат да донесат по-голяма облага от един нескончаем курс.

3. Работете, когато има доста поръчки.

Търсенето на таксиметровите услуги зависи от часа, дните от седмицата, времето. В час пик хората отиват на работа и се връщат у дома, през почивните и празничните дни – отпътуват на отмора, в дъждовно време – не желаят да вървят пешком или да пътуват с публичен превоз, при студено време и поледица – отхвърлят се от персоналните коли. Количеството поръчки в „ Максим “ в тези интервали се усилва няколко пъти. Остава Ви единствено да ги изпълнявате една след друга. А колкото повече поръчки изпълнявате, толкоз по-голяма е Вашата облага.

За да започнете съдействие с „ Максим “, попълнете въпросника в раздел „ Работа като лидер “ на уеб страницата taximaxim.bg. Също по този начин можете да позвъните на телефона за поръчка на такси в своя град и да кажете на оператора, че бихте желали да станете наш сътрудник. Време е за потегляне!

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР