Международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес

...
Международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес
Коментари Харесай

Студенти по бизнес управление от Виена посетиха EVN България в Пловдив


Международна група студенти от Виенския университет по стопанска система и бизнес посетиха EVN България в Пловдив на 23 април тази година като част от магистърска стратегия по бизнес ръководство.

Посещението включваше запознаване с бизнес практиките, които EVN България ползва в своята активност, в това число обособени аспекти от ръководството на енергийната инфраструктура на компанията и съответните бизнес процеси. От страна на EVN България беше споделен опит на компанията в развиването на енергийния бранш в страната, въвеждането на нови технологии и решения в потребителско обслужване и практики в региона на корпоративната обществена отговорност.

Посещението на студентите от Виенския университет в EVN България е част от програмата на компанията за съдействие с университети и професионални учебни заведения. Като част от това съдействие на 16 март 2018 година представители на ЕVN България бяха публични посетители на церемонията по дипломиране на випуск 2017 в Технически университет София – Филиал Пловдив, на която компанията награди 16 отличници на випуска.

Компанията има дългогодишна процедура да предизвиква младите експерти, като им дава разнообразни благоприятни условия да придобият на практика опит в действителни условия в границите на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска стратегия „ Младежи с бъдеще “, която се провежда годишно към този момент 13 години подред. Тази година искащите да вземат участие могат да подадат своите документи за кандидатстване в период до 30 април 2018 година на електронен адрес: [email protected]
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР