Международен тунинг фестивал събира любители на адреналина и автомобилите край

...
Международен тунинг фестивал събира любители на адреналина и автомобилите край
Коментари Харесай

Международен тунинг фестивал събира любители на адреналина в Русе

Международен тунинг фестивал събира фенове на адреналина и колите край Русе. Над 140 коли от България и Румъния се включиха в ревюто, а програмата планува и провеждането на дрифт с трудности, което се случва за първи път у нас.

Автополигонът на Държавно земеделско стопанство край Русе е място, което събира близо 150 фенове на колите и методите за тяхното модифициране и рационализиране.

Има построена и специфична офроуд писта, на която се тестват опциите на разнообразни мотоциклети, АТВ-та и джипове. Наред с това тече ревю на коли, школа по майсторско и безвредно шофиране, автошоу, част от което ще е и провеждането на професионален дрифт с трудности, а европейският първенец по дрифт Тодор Дунев ще сложи за следващ път на пределни тествания шофьорските си умения и опциите на своята машина.

" Целта на това мероприятие е да се случи на безвредно място. Събрали сме много хора от България и Румъния. Очакваме да има значителен интерес. Виждате, че към този момент е цялостно на всички места. ", сподели Станимир Маринов, уредник на Международен тунинг фестивал " Маска ".

" Това е мястото, където би трябвало да се случат такива неща... ", сподели Тодор Дунев, европейски първенец по дрифт.

Входът за всички събития е безвъзмезден, като наред със заниманията, посетителите имат опция да поддържат и редица благотворителни дела.

Репортер: Андрей Кючуков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР