Между ПП и ДБ ще има политически разлом, тъй като

...
Между ПП и ДБ ще има политически разлом, тъй като
Коментари Харесай

Журналист: Словото на Румен Радев не съдържаше нищо ново и това е „поредната година, в която той е недоволен

Между Политическа партия и Демократична България ще има политически разлом, защото Демократична България се дефинират като десни, а Политическа партия са лява партия. Това сподели пред " Нова нюз " журналистът от „ 24 часа " Виктор Иванов. 

ПР специалистът доцент Александър Христов и Виктор Иванов разясниха и новогодишните изявления на политиците и символиката в тях.

Иванов счита, че словото на не е съдържало нищо ново и това е „ следващата година, в която той е неудовлетворен ". Христов добави, че всяка година президентът е тъмен, а в думите му има отрицателни нотки.

Журналистът беше безапелационен, че политиците са клиширани в новогодишните си обръщения. Той е на мнение, че от 2007 година досега няма политик изказал народен приоритет. Христов е на мнение, че публичното напрежение през миналата година е било доста високо, което дава опция на политиците „ да изтърван па́рата и хората да бъдат успокоени ".

Христов счита, че за идната година политическото напрежение ще идва извън. Той е на мнение, че политиците, като се изключи крайните, ще се опитат да успокоят популацията. „ Виждаме обиране на говоренето и от страна на Политическа партия, и от страна на ", добави той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР