Между нас с Рачков няма никаква вражда, дебело подчертавам! И

...
Между нас с Рачков няма никаква вражда, дебело подчертавам! И
Коментари Харесай

Веселин Маринов в прав текст каза цялата истина за отношенията му с Рачков

" Между нас с Рачков няма никаква омраза, дебело наблягам! И не, не сме баджанаци! Това беше цялостна смешка по прелиминарен сюжет! ". Така Веселин Маринов отхвърли всички изсипали се в публичното пространство мнения във връзка така наречен скандал сред него и артиста Димитър Рачков, с който разделят едно пространство в риалитито " Като две капки вода ".

Припомняме, че още в първата вечер на артистичното шоу на 19 февруари артистът Димитър Рачков като водещ и артистът Веско Маринов в ролята си на част от журито му се сджафкаха в ефир пред очите на феновете в залата и на дребния екран. Помежду им се изсипаха камари с обвинителни и жлъчни стрели, приключили с многозначното послание на артиста към артиста " Баджанак ".

" Аз не виждам " Капките " и не желая да приказвам по тази тематика! Манипулациите, интерпретациите и измислиците в някои медии, които декларират сходни неща даже без да са ме чули, са невероятни! " сподели особено за " България Днес " Веселин Маринов. 

А от 4 април до 8 август стартира дългото му пролетно-лятно турне във връзка 40-те професионални години на сцена, в които Маринов ще сбъдне фантазията си да пътува със личен оркестър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР