Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън няма вражда - двете

...
Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън няма вражда - двете
Коментари Харесай

Опровергаха слуховете за вражда между Кейт и Мегън

Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън няма омраза - двете дами просто нямат нищо общо, съгласно биографичната книга за херцога и херцогинята на Съсекс „ В търсене на независимост ", написана от Омид Скоби и Каролин Дюран, написа вестник Мирър.

В допълнение към историята за възходящата оскърбление на принц Хари и Меган към кралското семейство и монархията, създателите на книгата се пробват да развенчат няколко мита за тях. Така хипотетичният раздор сред херцозите на Кеймбридж и Съсекс се дължи на възходящото напрежение сред принцовете Хари и Уилям, а не на съпругите им Меган и Кейт.

Според книгата, връзката сред херцогините не се е развила добре от първата им среща. „ Истината е, че Мидълтън и Маркъл просто не се познаваха добре ", пишат създателите.
Според тях Меган се надявала, че Кейт ще се обърне първо към нея, само че това не се случило. В същото време някогашната актриса била разочарована от неналичието на поддръжка от Мидълтън в миг, когато преживявала нападки от страна на пресата.

Що се отнася до слуховете, че Меган докарала Кейт до сълзи, по време на проба на шаферската рокля за принцеса Шарлот, създателите на книгата, базирайки се на източник, настояват, че те са подправени. Според тях, тестът е предходна добре, макар че Кейт и Меган бяха малко напрегнати. „ С деца на проба в никакъв случай не е елементарно. Никой не е плакал ", пишат те.

По-рано кралският биограф Том Куин разкри повода за враждата сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Той твърди, че при започване на връзките си двете херцогини се пробвали да се схванат, макар разликата в характера. Куин добави, че дамите са били подложени на мощен напън от хората към тях, очаквайки да се сприятеляват, защото съпрузите им се схващат добре между тях.

Съобщения за различия сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл неведнъж се появяват в пресата. Според една от версиите спорът почнал по време на подготовката за сватбата на принц Хари и Меган. Според протокола, шаферките трябвало да носят чорапогащи, само че заради горещото време булката им разрешила да не ги носят, което провокира възмущението на Кейт Мидълтън и провокирало свада.

От 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да работят като членове на английското кралско семейство. За да могат да се реалокират в Съединените щати, да работят и да вършат бизнес, те трябваше да се откажат от купата Ваше кралско височество, държавното финансиране и марката Sussex Royal.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР