Между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и капитана на

...
Между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и капитана на
Коментари Харесай

1,5 милиона лева стоят между Наско Сираков и Андриан Краев

Между мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков и капитана на отбора Андриан Краев има различие, което бави подписването на новия контракт на халфа. Двамата не могат да се схванат за откупната сума, която да бъде поискана за правата на играча. Краев желае да бъде продаден за 1,5 млн. лв., до момента в който босът на " сините " желае същата сума, единствено че в евро, написа " Тема спорт ".

В момента на " Герена " чакат отговор от Краев дали е склонен на усъвършенстваните условия по новия му контракт и ще постави ли подписа си на него. Това е и повода за забавянето му. Засега това не се случва, а контрактът на играча изтича след края на сезона и през зимата той може да беседва свободно с други клубове. Ако Левски не желае да го изпусне лятото без пари, то " сините " ще са принудени да го продадат след Нова година за алегорична сума.

Интерес към българския национал демонстрира Лудогорец, като Краев е склонен да премине в Разград. Този път неотдавна извървя централният бранител Ноа Сонко Сундберг, който бе продаден за 800 000 евро. През зимата на " Герена " мина публична оферта за халфа от унгарския МОЛ Фехервар на стойност 600 000 от европейската валута, която бе вдигната на 700 000, само че Наско Сираков бе безапелационен, че футболистът не се продава за толкоз, и изиска 1 милион.

Казусът, както и този за продажбата на Хосе Кордоба, се трансформира в ябълката на раздора сред притежателя и тогавашния изпълнителен шеф Иво Ивков. Впоследствие юристът бе освободен от поста.

Краев бе наблюдаван изкъсо от немски клубове, както и от унгарския Академия Пушкаш, само че до трансфер не се стигна.

24-годишният футболист досега изигра 97 дуела във всички шампионати със синия екип, в които вкара 6 попадения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР