Между 60 и 80% е спадът на оборота на заведенията,

...
Между 60 и 80% е спадът на оборота на заведенията,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 13 юли

Между 60 и 80% е спадът на оборота на заведенията, които попадат в обсега на сектора от Крайбрежната алея, неразрешен за достъп на коли със заповед на регионалния шеф. Това сподели пред медии зам.-председателят на Сдружение на заведенията в България Мартин Сотиров.

Варненци ще заплащат 4.54 лева за кубик вода от 1 август. Цената за битовите консуматори ще скочи с 1.30 лв..

За нарастването водоснабдителното сдружение в морската столица се бори още от предходната година. Спънка се оказва наложеният мораториум за нарастване на цените при започване на 2022-ра, който към този момент е изнемощял.

Математическа гимназия е отличник по оптимален бал за банкет след седми клас във Варна. Това сподели информация на Moreto.net с данните, оповестени от Регионалното ръководство на образованието. С най-труден банкет в школото се оказва паралелката „ Софтуерни и хардуерни науки ". Максималният бал за нея е 499.5 точки, а минималният 462.5 точки.

Нов център за поддръжка на деца и фамилии, бягащи от войната в Украйна, откриха във Варна. Мястото, което се намира на ул. „ Братя Шкорпил “ 3, се назовава „ Синя точка “ и е едно от общо шестте разкрити у нас от началото на спора и общо 30-те в шест страни в района.

Конкурс за шефове на 22 учебни заведения във Варна и региона е разгласен от Регионалното ръководство на образованието, научи Moreto.net.

Общо 11 от школата се намират в морската столица. Сред тях попадат Математическата гимназия, Професионалната гимназия по горско стопанство, Професионалната гимназия по строителство и архитектура, Професионалната гимназия по електротехника, Професионалната техническа гимназия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР