Между 50 и 100 лв струва един купен глас. Това

...
Между 50 и 100 лв струва един купен глас. Това
Коментари Харесай

Демерджиев: Между 50 и 100 лв. струва един купен глас


Между 50 и 100 лева коства един платен глас. Това съобщи на специфичен брифинг в министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. По думите му цената пораства поради ниската изборна интензивност. Сигналите за изборни нарушавания все още са 250, по-малко спрямо предходните избори.

Акциите на Министерство на вътрешните работи обгръщат цялата страна, като са съсредоточени към корпоративния избор. Новите практики са разпределяне на дърва за огрев, опрощаване на задължения в магазини и заложни къщи против гласове. Имено по тази причина инспекциите са съсредоточени в тези обекти. Проверени са над 2 000.
Акции против пазаруването на гласове
Снимка: bTV

„ Сигналите на този стадий са по-малко по отношение на предходните избори. Реагираме на всеки сигнал. Проверяваме ги еднообразно интензивно. Там където има задоволително данни се пристъпва към надлежно акции, задържане, формиране на досъдебни производства. Не чакам нашата работа да завърши в 24 часа на втори октомври. Очаквам да продължи и в идващите дни след изборите “, сподели министърът на вътрешни работи.

По думите на министър Демерджиев към този миг сигналите за пазаруване на гласове са 250, като през последните дни броят им пораства лавинообразно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР