Между 17:30 и 19:00 ч. днес е възможно прекъсване и

...
Между 17:30 и 19:00 ч. днес е възможно прекъсване и
Коментари Харесай

НАП спира стария си електронен портал

Между 17:30 и 19:00 ч. през днешния ден е допустимо спиране и закъснение в работата на електронната платформа на Национална агенция за приходите заради миграция на данни, оповестява приходната организация. След 19:30 ч. ще е наличен единствено новият Портал за електронни услуги на Национална агенция за приходите.

Националната организация за приходите (НАП) стопира на 17 октомври остарелия си електронен портал, оповестява приходната организация.

Повече от година, за улеснение на потребителите, двата портала работиха по едно и също време, като през това време са трансферирани всички потребителски профили и правата на достъп, прибавят от организацията.

Обновената платформа дава повече благоприятни условия на потребителите, като директна идентификация и по-интуитивна навигация, нов дизайн, елементарен достъп до информацията и спомагателни функционалности, като: Профил, Моите услуги, Известия, Последно употребявани услуги.

Достъпът до електронните услуги на Национална агенция за приходите е улеснен. Упълномощените лица, които са употребили остарелия портал с КЕП, ще продължат да имат същите права и в новия портал. Упълномощените лица с непълен достъп до е-услугите на Национална агенция за приходите в остарелия портал, ще могат да ги употребяват и в новата платформа, само че до датата на годност на квалифицирания електронен автограф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР