Между 14 юни и 14 октомвримеждународниятвлакРумъния“ще осигурява ежедневнадиректна връзкаотБукурещ до

...
Между 14 юни и 14 октомвримеждународниятвлакРумъния“ще осигурява ежедневнадиректна връзкаотБукурещ до
Коментари Харесай

През лято 2024 г. очаквайте: Директен влак от Букурещ до Истанбул, София и Варна

Между 14 юни и 14 октомври интернационалният влак„ Румъния “ ще обезпечава ежедневна директна връзка от Букурещ до Истанбул/ Халкалъ, Варна, София и назад , осведоми в прессъобщение националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR).

Билетите към този момент са в продажба.

Пътуващите, които желаят да стигнат до Варна да вземем за пример, ще заплащат 31 евро за билет втора класа .Влакът ще потегля от Букурещ в 10:47 ч. локално (и българско време) и ще идва в морската ни столица в 20:00 ч.

За София билетът за втора класа коства 32 евро . По разписаниевлакът ще идва в 20:21 ч.

За да стигне до Истанбул/Халкалъ , пасажерът ще би трябвало да заплати 56 евро за билет за 4-местен спален вагон , излиза наяве още от публикуваната до медиите информация.

„ Напомняме на пасажерите, че интервалът за предварителна покупка на билети завлакза интернационалните пътувания е 90 дни. Те могат да бъдат закупени както от гарите на националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR), по този начин и от туристически организации, отворени за интернационален трафик, както и онлайн наhttps://bileteinternationale. cfrcalatori.ro/ ”, се споделя в прессъобщението на компанията./Дарикнюз.бг.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР