Между 12 и 18 години отнема възстановяването на един човек

...
Между 12 и 18 години отнема възстановяването на един човек
Коментари Харесай

Акад. Дроздстой Стоянов: Престъпно е една цивилизация да бъде срутена по биомедицински мотиви

Между 12 и 18 години лишава възобновяване на един човек като физическа единица, в случай че бъде загубен и това е потвърдено в столетия на войни. Обаче една цивилизация, която е градена 200 години върху концепциите на Просвещението, на свободния избор, да бъде срутена заради биомедицински претекстове и то срутена с една необратима вероятност, е незаконно. Това разяснява в студиото на " Денят стартира " психиатърът акад. Дроздстой Стоянов.

Според него, изходът от тази комплицирана обстановка е в едно доста по-балансирано и доста по- премерено отношение, изключително откакто към този момент е отминала 1 година. През тази година следим остра стресова реакция както на обособения човек, по този начин и на обществото като цяло.

За да се предотврати колапсът на публичните системи е нужно да се одобри, че ще настъпи колапс в един от секторите, а той е секторът на опазването на здравето, счита акад. Стоянов.

Голяма част от хората са изтощени, а друга част към този момент минават в един стадий на протестно отношение. В този смисъл подчертах, че се касае за еволюционна норма, изясни акад. Стоянов.

Ако моделът на ръководство стане по-балансиран, предвидим, логически, имаме шансове да възстановим взаимоотношенията и цивилизационната си норма в границите на една година. Ако не, е мъчно да се предскаже, добави ученият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР