Между 10 и 15 хиляди души постъпват в армията на

...
Между 10 и 15 хиляди души постъпват в армията на
Коментари Харесай

15 000 мъже месечно са принудително мобилизирани в Русия

Между 10 и 15 хиляди души постъпват в армията на Руската федерация всеки месец. Според военнополитическия специалист Александър Мусиенко, в Русия тече готовност. Броят на мобилизираните е бил по-голям в летните месеци. Според Мусиенко хората получавали призовка, а след отзоваване във военното окръжие, получавал контракт за 6 месеца, който трябвало да бъде подписан. Това стана ясно от ефира на телевизионния канал FREEDOM. Подписването на контракта, съгласно специалиста, е наложително. Това дава опция на съветския министър на защитата Сергей Шойгу да заяви, че Русия разполага с задоволителен брой доброволци.
Прочетете още
„ Това е готовност, те просто се пробват да го скрият и го назовават ​​поток от доброволци, като се пробват да прикрият насилствената готовност ", добави Мусиенко.

По данни на „ Медиазона “ най-малко 4121 души са избягали от военна работа от началото на мобилизацията в Русия. В Руските съдилища има произнесени присъди по 3470 случая.

Експерти считат, че след президентските избори в Русия може да започне тотална готовност – нещо, което в този момент е невероятно заради рискове от неодобрение в обществото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР