Между 1-ви и 4-ти януари няма да има автобуси за

...
Между 1-ви и 4-ти януари няма да има автобуси за
Коментари Харесай

Спират автобусите за 4 дни след Нова година в Карлово

Между 1-ви и 4-ти януари няма да има рейсове за транспорт на пасажери в Карлово. Ще пътува само общинският автобус до кв. „ Сушица “.

Причината е че, от началото на идната година общината приключва всички контракти за превоз с компания „ Хеброс бус “, които се изпълняваха до момента, а мотивът е систематичното несъблюдение на договорни задължения от страна на транспортното сдружение. В първите четири дни на 2024-та няма да се движат рейсове и по линиите, обслужвани от други компании.

Ръководството на община Карлово е поискало от регионалния шеф използване на „ незабавна мярка “ за непосредствено възлагане на публичен автобусен транспорт до осъществяване и завършване на нова социална поръчка.

Постигнато е съглашение за подписване от 5 януари на краткотрайни контракти с локални автобусни компании, които ще обезпечат всички посоки на територията на общината от Карлово до Пловдив, Клисура, Климент, Войнягово, Калофер, Домлян, Свежен; кв. Сушица, с. Анево и вътрешноградска линия №7.

Маршрутните написания по посочените линии ще бъдат оповестени на уеб страницата на общината и на автогарата на 3 януари, 2024 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР