Междинният 18-и кръг в Първа лига започва днес в 15:00

...
Междинният 18-и кръг в Първа лига започва днес в 15:00
Коментари Харесай

Берое ще си връща самочувствието срещу Черно море

Междинният 18-и кръг в Първа лига стартира през днешния ден в 15:00 часа с мача сред Берое и Черно море. Заралии понесоха тежък удар през уикенда, когато изгубиха с 1:4 от Ботев (Пловдив) и в този момент би трябвало да се реваншират пред почитателите си. Победата е наложителна за тима на Александър Томаш, с цел да не отстъпи третото място на " канарчетата ". В същото време Черно море е от групата отбори, които се борят да попаднат в първата шестица и всяка точка е скъпа.

Берое няма загуба на личен терен от началото на сезона. Активът на " зелените " е 6 победи и 2 равенства. Мартин Камбуров не стопира да бележи и ще е огромната опасност за вратата на " моряците ". Старши треньорът Александър Томаш може да разчита на доста мощна халфова линия, в която изобретателните фигури са Борислав Цонев Рубен Бригидо и Вандерсон. Владимир Гаджев и Александър Цветков пък ще имат по-дефанзивни функционалности.

Двубоят ще е по-особен за наставника на Черно море Илиан Илиев. Той се трансформира в любим и на почитателите на Берое по време на престоя си в клуба от Стара Загора, само че място за сантименти през днешния ден няма да има. Очаква се Радослав Василев, който донесе успеха против Етър в предишния кръг, да се завърне в титулярния състав. На пейката пък ще остане Жоржиньо. Зад Василев ще работи Георги Божилов, който обиновено се появява като запаса. Божилов е някогашен футболист на Берое и ще заеме мястото на капитана Георги Илиев, който беше повален от вирус.

ППЛ - 18 кръг:

БЕРОЕ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Желев, Бандаловски, Хаджиев, Леони; А. Цветков, В. Гаджев; Вандерсон, Б. Цонев, Бригидо; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Китанов; Енчев, П. Димов, Генев, Хасани; Панайотов, Витанов; Ндонгала, Г. Божилов, М. Минчев; Р. Василев
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Станислав Ставров
СТАДИОН: " Берое "
НАЧАЛО: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 18 кръг, вторник 4 декември  Берое 15:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР